fbpx

Skip links

Forløsning af smerte og sorg

Tilbagemelding på healing for seksualitet, køn og selvkærlighed.

Tilbagemeldinger efter 1. healing.

17/12/18:

Kan varmt anbefale Benjamin’s healing. Jeg er tideligt i forløbet, men der sker her forunderlige og fantastiske ting i min krop. Helt fysisk mærker jeg forvandling, der er tyngde og smerter som jeg fortolker som sorg, da det er en tung smerte, der ikke er en smerte – hvis du forstår😉
For mig virker det og er helt fantastisk.
Gør det, giv dig selv noget godt, fantastisk og brugbart❤️

6/2/18:

Der skete en helt masse lige efter, som gav fysisk smerte, det var jeg ikke forberedt på. Jeg har været undervejs i proces de sidste år, omkring at få skilt min seksualitet og kærlighed ad. Og få dem placeret de rette steder i mit energi system. Fejlplaceringen har givet en masse forkludring meget langt hen ad vejen i mit liv. Healingen hos dig gjorde at det sidste kom på plads, specielt omkring mit hjerte. Det er stadig en forløsning som bringer en masse åbninger med sig, ikke mindst mere plads til mig selv.

– Christie Harper

Return to top of page