fbpx

Skip links

Fysisk healing

Fysisk healing er healing for dig, som har skavanker eller smerter i kroppen. Jeg healer både på kroniske og ikke kroniske tilstande.  Jeg har blandt andet positive erfaringer med piskesmæld, tinnitus, hælspore, øregangsbetændelse, kronisk tarmbetændelse, diskusprolaps og hjerneskader som følge af stress. KLIK HER for at læse tilbagemeldinger fra mine klienter.

Healingen virker på mange planer på samme tid. Den healer direkte ind i årsagen med en anden vibration – nærmest som et kirurgisk indgreb, men den giver også støtte til kroppens egen selvhealingsproces. En støtte, der ofte virker i et par måneder.

Den fysiske healing arbejder både på det fysiske samtidig med, at den arbejder på psykiske problematikker, som er forbundet med den fysiske skavank. Mange gange hører der noget psykisk med, som også kan være forbundet til en bestemt adfærd. Nogle gange er det nødvendigt at ændre adfærd, for at det fysiske kan slippe.

Effekten af fysisk healing varierer meget. Ofte lindres og forbedres tilstanden mærkbart. Nogle gange opleves der ikke nogen effekt, og jeg kan aldrig garantere helbredelse.

Fysisk Healing er en healingsform, der ikke virker som fjernhealing. Hvis du ønsker at booke en session med fysisk healing, eller er i tvivl om det vil være den bedste healing til dit problem, så kontakt mig på kontakt@benjaminlassesen.dk eller via kontaktformularen her på sitet.

En fysisk healing varer 1 time.

Return to top of page