fbpx

Skip links

Fysisk healing

Fysisk healing er healing for dig, som har skavanker eller smerter i kroppen. Jeg healer både på kroniske og ikke kroniske tilstande.  Jeg har blandt andet positive erfaringer med piskesmæld, tinnitus, hælspore, øregangsbetændelse, kronisk tarmbetændelse, diskusprolaps og hjerneskader som følge af stress. Her kan du læse anmeldelser af fysiske healinger. KLIK HER for at læse tilbagemeldinger fra mine klienter 

Healingen virker på mange planer på samme tid. Den healer direkte ind i årsagen med en anden vibration – nærmest som et kirurgisk indgreb, men den giver også støtte til kroppens egen selvhealingsproces.

Den fysiske healing arbejder både på det fysiske samtidig med, at den arbejder på psykiske problematikker, som er forbundet med den fysiske skavank. Mange gange hører der noget psykisk med, som også kan være forbundet til en bestemt adfærd. Nogle gange er det nødvendigt at ændre adfærd, for at det fysiske kan slippe. Det er ikke altid, at fysisk healing er nok, men så kan jeg typisk anbefale noget andet, man kan supplere med.

Effekten af fysisk healing varierer, men ofte lindres og forbedres tilstanden, og kroppen støttes til en selvhealingsproces – selv ved kroniske lidelser.

Fysisk healing virker ved, at jeg bruger mit eget system som skabelon for balance, og gennem mine hænder vibrerer en anden virkelighed ind i den anden krop. Jeg har flere gange, under fysisk healing, set en skabelon for den sunde balancerede tilstand i kroppen, der bliver lagt ind i kroppen og energisystemet, og fungerer som en støtte til selvhealingen. Det er min erfaring, at denne støtte typisk kan vare op til et par måneder. Da jeg bruger min egen krop som skabelon, er det vigtigt, at jeg op til en fysisk healing, holder mig så ren som muligt, så mit system kan blive brugt så effektivt som muligt. Det betyder i praksis, at jeg er opmærksom på, hvad jeg indtager af mad og drikke, og at jeg ikke gør gerninger, som er samvittighedsmæssigt forkerte i dagene op til, at jeg skal give fysisk healing.

Fysisk healing er ikke en healingsform, jeg har lært. Det er en evne, jeg er født med. Jeg har fået hjælp af min lærer Marianne Lane til at opdage min evne, og til at lære at bruge den optimalt. Hun ser med sit klarsyn, at der kun er ganske få healere, med de evner. De fleste andre healingsformer, som arbejder med det fysiske, formår ikke at påvirke det fysiske lag så direkte. De healer som regel indirekte ved at heale i energisystemet, som så påvirker det fysiske lag. Til gengæld ser Marianne, at fysisk healing bliver en kompetence, som de fleste kan tillære sig om nogle år, når energierne på Jorden bliver mere stabile.

Fysisk healing er en healingsform, der ikke virker som fjernhealing. Derfor tager jeg gerne ud til byer og afholder sessioner. Kontakt mig gerne, hvis du har efterspørgsel for, at jeg kommer til din by.

 

Du kan booke en tid online, eller skrive og foreslå et par tider, hvis de tilgængelige tidspunker på bookingkalenderen ikke passer dig.

Return to top of page