fbpx

Skip links

Hvad kan jeg typisk hjælpe med:

Ubehag, smerter, sorg, angst, stress, tristhed, distrivsel, flyvskhed, utryghed, rastløshed og uro – både blandt mennesker og dyr.

Diverse problematikker inden for fx: penge, kundeflow, dårlig stemning både ml. mennesker og på steder, seksualitet, livsvej/formål.

Jeg kan typisk hjælpe mennesker med at opnå mere: Liv, glæde, lykke, trivsel, overskud, overflod, lethed, frihed, nydelse, tryghed, kærlighed og selvkærlighed, balance, kropskontakt, indre styrke-, fred-, fodfæste, stabilitet og fundament.

Mine healinger kan blandt andet være god for mennesker med følgende diagnoser: stress, angst, ptsd, kræft, piskesmæld, alzheimers, sclerose, diabetes, kronisk træthedssyndrom, tinitus forårsaget af for høj larm, øregangsbetændelse og hjerneskade som følge af stress.

Vær opmærksom på, at jeg ikke stiller nogen garanti  for, at du oplever lindring eller helbredelse for din sygdom.

De mennesker, jeg har i forløb er meget glade for det og melder om markante forbedringer i deres liv til mere trivsel, stabilitet, glæde, overskud og balance.

Vidste du, at det også er muligt at købe klippekort? Hvis du går til bookingsiden og for oven trykker på “login”. Når du har oprettet og logget ind, kan du se klippekort og priserne på dem. Du kan spare op til 3000 kr. ved at købe et klippekort.

Return to top of page